Thursday, June 17, 2010

Sorang lagi da selamat....

Congrats Usin ngan Sis Ita!!!
Semoga kekal bahagia, aman makmur smpai bile2...
P/S: Wedding ceremony korang jadik tempat reunion kitorang jugak :)

Koleksi gambar "Raja Sehari" yang berjaye dicapture oleh aku menggunekan
DSLR Nikon D5000 yg aku rembat dr cowokku!! :p










Weh! agak2 la sawe.. aku tau la ang tak makan lagi.. Izat dok tunggu tu..


Mummy Mun sambil mendokong baby girlnye, Izat yg sedang tersenyum and Sawe yg serba putih (bukan baju je..orgnye pun putih gak)


Yang membelakangi camera tu Sawe +Yang berbaju kebaye merah jambu yang sememangnye jambu itu, akulah!+ Yang besandar kat pago sambel memegang semangkok chendol tu, Ro-G +


Time ni aku nyebokskan diri sbb nampak Ro-G, Ayie, Mummy Mun, Papa Jijul and of course their baby girl. Jijul ngan Mun ni la couple yg 1st skali menamatkan zaman bujang dikalangan batch kitorang :)


haha! JJ aka Jejaka JambOo aka pakwe aku


Ni gambo penutop sblom nak balek.. sbb ade org tu kalut nak balek.. every sec is $$$...:D

From left: Usin (The Groom), Sis Ita (The Bride), Izat (In white scarf and white blouse)
Front from left: Ayie (in black) Jijo (in black n white) Khalisya (Baby) Mun (in purple) Fizz (in pink)

1 comment:

  1. nak naek vios TRD... ohoooooooooooooooohoi!

    ReplyDelete